Адвокат бійців ПС переконує, що свідків змусили обмовляти підозрюваних у сутичці на "Драгобраті"

Адвокат бійців ПС переконує, що свідків змусили обмовляти підозрюваних у сутичці на "Драгобраті"

Зараз захисники бійців готують документи і проситимуть про перегляд справи за нововиявленими обставинами / Фото: Головне управління Національної поліції в Закарпатській області

У одного з бійців дуже загноїлася рана на нозі.

Адвокат затриманих бійців "Правого сектору", яких звинувачують в озброєному конфлікті з охоронцями на турбазі в Драгобраті, заявляє, що свідків примушували писати свідчення проти підозрюваних.

Про це адвокат Влад Добош, - пише "Укрінформ".

"Ми маємо підтвердження від свідків про те, що їх примушували писати свідчення проти затриманих за бійку на Драгобраті бійців "ПС". Зараз захисники бійців готують документи і проситимуть про перегляд справи за нововиявленими обставинами. Коли ми матимемо на руках усі документи, що доводитимуть, що справа була сфальшована, подамо прохання про перегляд", -  уточнив Добош.

Він також повідомив, що у понеділок Василь "Цвік" Василинюк вийшов на волю під заставу 55 тисяч гривень. Двоє інших бійців на псевдо "Бєс" та "Нацик" уже вдома, з рідними.

Не змінено запобіжний захід ще двом бійцям – "Хорвату" та "Педро", але вони перебувають в спецкімнаті в Ужгородській міській лікарні",  - повідомив Добош.

За його словами, у одного з бійців  дуже загноїлася рана на нозі. Тому правозахисники скаржитимуться на бездіяльність лікарів.

Нагадаємо, раніше суд відпустив на поруки депутатів "Народного фронту" Юрія Тимошенка та "Батьківщини" Ігоря Луценка заарештованого за підозрою у конфлікті з охороною готелю "Хата Магната" бійця ДУК "Правий сектор" Антона Окорокова (позивний "Бєс").

10 січня вранці п'ятеро чоловіків у камуфляжі влаштували бійку з застосуванням зброї на закарпатському курорті "Драгобрат". Пізніше керівництво ДУК "Правий сектор" підтвердило, що затримані – їхні бійці. Конфлікт, за заявою "ПС", міг статися на побутовому ґрунті

Суд переглянув запобіжні заходи для учасників конфлікту на Драгобраті

Суд переглянув запобіжні заходи для учасників конфлікту на Драгобраті

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація