Адвокат Новиков пояснив, як убивство Грабовського може загальмувати звільнення Савченко

Адвокат Новиков пояснив, як убивство Грабовського може загальмувати звільнення Савченко

Адвокат Савченко вважає, що її справу може загальмувати смерть Грабовського / Фото: Facebook.com/Ілля Новіков

Російський юрист приїхав до України.

Живій Надії Савченко може зашкодити мертвий адвокат Юрій Грабовський. Таке застереження озвучив захисник українки Ілля Новиков, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Одразу після вбивства українського адвоката, який захищав російського ГРУшника Олександра Александрова, до Києва прилетів його російський колега Ілля Новиков. За його словами, просто щоби висловити співчуття.

Захисник Савченко розповів, що наразі найвірогідніший варіант повернути полонену льотчицю додому – це обміняти її на Александрова та Єрофеєва. Та через те, що напередодні Грабовського знайшли мертвим, суд над ними в Україні затягнеться.

До того ж, Новикову не відомо, чи погодиться Київ віддати Москві ГРУшників без вироку суду, а отже – без визнанння їхньої провини. Чи є ще якийсь варіант повернення Савченко на Батьківщину – Новиков не знає. Чи причетні до смерті Грабовського російські спецслужби – не коментує.

"Я зустрічався з Оксаною Соколовською, яка захищає Єрофеєва, і вона вважає, що її життя теж у небезпеці. Вона звернулася за наданням держохорони. Вона не виключає, що може піти з цієї справи. І це означає, що склад захисту зміниться повністю. Тому я не знаю, на скільки може відбутися затримка. Я не знаю, чи в нас інші варіанти обміну", - пояснив юрист.

Як повідомлялося, українська поліція відзвітувала про повне розкриття всіх обставин резонансного убивства адвоката ГРУшника. А колеги пригадали дивну поведінку Грабовського в останній день, коли бачили його живим.

Тим часом дипломати повідомили про різке і несподіване погіршення стану здоров'я Савченко. Її організм перестав сприймати їжу і навіть воду.

Обміну Савченко може зашкодити вбивство адвоката російського офіцера Александрова

Обміну Савченко може зашкодити вбивство адвоката російського офіцера Александрова

Повʼязані теми:

Наступна публікація