Адвокат Савченко розповість полонянці новини про терміни повернення в Україну

Адвокат Савченко розповість полонянці новини про терміни повернення в Україну

Фото: Reuters

Захисник сумнівається у ймовірному звільненні.

Адвокат української льотчиці Надії Савченко із скептицизмом поставився до слів президента України Петра Порошенка про те, що полонянка повернеться в Україну протягом декількох тижнів.

Про це він повідомив у своєму мікроблозі у Twitter.

"Хочу, звичайно, розділити з президентом України його оптимізм щодо "тижнів до звільнення" Савченко, але чуйка підказує мені інше", - зауважив Фейгін.

"Будемо вважати, що мій скепсис щодо швидкої відправки в Україну Наді, стане спонукальним мотивом для Кремля", - зазначив адвокат. Вранці у понеділок відвідає Савченко, щоб розповісти їй про новини.

Нагадаємо, що засуджена у Росії до 22 років колонії українка Надія Савченко розглядається як єдиний варіант обміну на затриманих російських спецпризначенців Алєксандра Алєксандрова і Євгєнія Єрофєєва.

Зазначимо, що російські військові Олександр Александров і Євген Єрофеєв визнані винними у вчиненні низки кримінальних злочинів на території України. Їх  засуджено до 14 років із конфіскацією майна.

Також зауважимо, що під час телефонної розмови Петро Порошенко закликав Володмира Путіна звільнити Савченко. Під час розмови було також обговорено питання російських військовослужбовців Євгена Єрофеєва та Олександра Александрова. Було домовлено про невідкладний допуск до Надії Савченко Генконсула України в Ростові.

Росія вважає резолюцію ПАРЄ по Савченко прикладом подвійних стандартів

Росія вважає резолюцію ПАРЄ по Савченко прикладом подвійних стандартів

Повʼязані теми:

Наступна публікація