Аксьонов нагородив орденами путінського радника Суркова та екс-ватажка "ДНР" Бородая

Аксьонов нагородив орденами путінського радника Суркова та екс-ватажка "ДНР" Бородая

Фото: Facebook/Сергій Аксьонов

Голова Криму заявив, що Сурков завжди знаходиться "в потрібний час і в потрібному місці".

Голова окупованого Криму Сергій Аксьонов нагородив орденом "За вірність обов'язку" помічника президента Росії Владислава Суркова.

Сурков отримав орден разом з бойовиками "ДНР" із так званого "Союзу добровольців Донбасу". Нагороди окупаційної влади Криму отримали керівники "Союзу" Андрій Пінчук і екс-ватажок "ДНР" Олександр Бородай.

"Повірте, Владислав Юрійович - надійний член команди президента. Ми на нього завжди покладаємося. Він завжди знаходиться в потрібний час у потрібному місці. І він завжди тримає своє слово", - сказав Аксьонов під час вручення нагороди, передає ТАСС.

Також глава окупованого Криму пообіцяв надати допомогу бойовикам, які отримали важкі поранення. За його словами, є меценати, які готові сприяти в оздоровленні та проходження реабілітації поранених терористів.

Нагадаємо, раніше українська розвідка повідомляла, що в місті Сніжне Донецької області сталася нарада кремлівських кураторів бойовиків на чолі з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

Крім помічника Путіна, в окуповане місто також прибули заступник головнокомандувача СВ ЗС РФ генерал-полковник Олександр Лєнцов, командувач 58 Армії ЗС РФ генерал-лейтенант Андрій Гурульов і командувача 1 АК генерал-майора ЗС РФ Валерій Асапов. Також на закритій зустрічі були присутні четверо представників ділових кіл регіону.

Куратори висловили своє невдоволення ватажком "ДНР" Олександром Захарченко.

Як відомо, Сурков фігурує у справі СБУ про створення і діяльність терористичної організації "ДНР". Саме помічника Путіна Владислава Суркова називають "кремлівським куратором" російської агресії в Україні.

Помічник Путіна допомагає ДНР - Захарченко

Помічник Путіна допомагає ДНР - Захарченко

Повʼязані теми:

Наступна публікація