Антикорупційний прокурор Холодницький і кіборг Грищук розповіли, з кого почнуть свою роботу

Антикорупційний прокурор Холодницький і кіборг Грищук розповіли, з кого почнуть свою роботу

Холодницький показав своє житло та робочий кабінет

Головні борці з корупцією в країні показали своє робоче приміщення та чекають укомплектування штату.

Три керівники Спеціалізованої антикорупційної прокуратури провели для ТСН екскурсію своїм приміщенням. Будинок для новоствореного відомства обирав його керівник Назар Холодницький, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Сам Холодницький запросив журналістів іще й до своєї квартири. Показавши свій побут, він уперше поїхав на нове місце роботи на службовій "Тойоті".

До таких привілеїв, як і до слави, каже, не звик. "У неділю пішов у церкву. Люди ледве службу Божу не зірвали: от дивіться, це ж Холодницький!", - розповів він.

Приміщення для антикорупційної прокуратури Холодницький обирав сам. У цій будівлі раніше була екологічна прокуратура, яку ліквідували.

На нове місце зі старого у Генпрокуратурі, де керував справами окупованого Криму, Холодницький перевіз телевізор, крісло і навіть ручку. Від попередніх мешканців дісталися меблі та акваріум, у якому він вподобав золоту рибку і загадав їй бажання – побороти корупціонерів. Починатимуть, зізнався, з суддів і чиновників.

"Все буде, все побачите", - пообіцяв він.

Де живе головний антикорупційний прокурор

Де живе головний антикорупційний прокурор

Один із його заступників – славнозвісний кіборг Максим Грищук, який теж боровся за крісло керівника антикорупційної прокуратури. Але, каже, заздрощів не має.

"Будь-яка посада на такому рівні – це можливість продовжувати ту роботу, яку ми розпочали два роки тому. Змін на краще у цій країні", - пояснив він.

Другий заступник – екс-співробітник черкаської прокуратури Володимир Кривенко. Утрьох вони і чекають на своїх підлеглих. Адже більше працівників поки немає.

Конкурс для ще півсотні антикорупційних прокурорів, кожен з яких отримуватиме понад 50 тис грн, розпочнеться у середу. А реальні результати своєї праці і скандальні затримання корупціонерів-чиновників три керівники обіцяють показати за рік.

Раніше повідомлялося, що кіборг став першим заступником антикорупційного прокурора.

Кореспондент ТСН Валентина Мудрик

Повʼязані теми:

Наступна публікація