Антикорупційний прокурор назвав спробу Саакашвілі пройти тест на корупційність піаром

Антикорупційний прокурор назвав спробу Саакашвілі пройти тест на корупційність піаром

Саакашвілі звинуватили у піарі. / Фото: УНІАН

Холодницький наголосив, що це не має нічого спільного з намаганням зламати схеми, які спліталися і діють роками.

Антикорупційний прокурор України Назар Холодницький відреагував на заяву глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі з проханням перевірити його на причетність до корупції.

"Саакашвілі звернувся із заявою перевірити його на причетність до скоєння злочинів. В НАБУ аналізують отриману інформацію", - сказав Холодницький в інтерв'ю "Укрінформу".

Водночас, антикорупційний прокурор назвав такі намагання політиків пройти тест на корупційність звичайним піаром, які не мають нічого спільного з намаганням зламати схеми, які спліталися і діють роками.

"Я бачу ще одну проблему, негатив у тому, що політики робитимуть піар-кампанії зі своїх походів у НАБУ і прокуратуру. Казатимуть: "Я подав заяву, давайте розслідуйте!" Але це не серіал про лейтенанта Коломбо, який за одну ніч здатен знайти злочинця. Справи складні, тому такі походи розцінюю як піар, який не має нічого спільного з прокурорською роботою", - наголосив він.

"Я вважаю - якщо образили, слід подавати до суду позов про захист честі й гідності. А закидати НАБУ і прокуратуру всілякими заявами, щоб наплодити мільйон проваджень і засипати роботу НАБУ... Я буду всіма заходами це не допускати. Я хочу, щоб НАБУ займалося тими справами, які допоможуть зламати схеми, що сплітались роками", - наголосив Холодницький.

Нагадаємо, 10 грудня Саакашвілі приїхав в офіс Національного антикорупційного бюро України і подав заяву з проханням перевірити звинувачення щодо нього. Зокрема, у своїй заяві він зазначив, що проти нього висуваються безліч звинувачень, пов'язаних із Одеським припортовим заводом.

Про які корупційні схеми воліє мовчати Саакашвілі

Про які корупційні схеми воліє мовчати Саакашвілі

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація