Астрологи віщують Порошенку і Яценюку процвітання, а Путіну – хвороби

Астрологи віщують Порошенку і Яценюку процвітання, а Путіну – хвороби

Фото: УНІАН

2015 рік буде роком випробування українців на міцність та силу духу.

Поступове подолання кризи і справжній розквіт у 2017 році, пророкують астрологи Україні. Водночас, заявляють, без докладання зусиль ніяке добро саме по собі не прийде. А от у долі ворогів України - віщуни бачать великі негаразди, зокрема і зі здоров'ям, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Найбільші випробування для українців закінчаться разом із зимою. Більшого горя, ніж у 2014 зірки Україні вже не приготують, у цьому переконані усі опитані ТСН астрологи. Хоча радіти зарано.

"У 2015 році варто чекати прориву, це буде рік тривалої боротьби", - каже астролог.

Для керівників держави весь 2015 рік буде знаковим. Для Петра Порошенка найближчі 12 місяців стануть іспитом на правдивість та чесність, запевняє астролог Ганна Цуркан.

Не менш прискіпливим зоряне небо буде і до глави уряду. Навесні мають по-справжньому розпочатися реформи і зірки сприятимуть прем'єр-міністру лише, якщо той буде духовно сильним.

"У Арсенія Яценюка теж складна ситуація, бо йому виповнюється 40 років, а це випробування Ураном. Він випробовує його. Які він напрацював оригінальні ідеї щодо керування країною", - каже астролог Людмила Халанська.

А от щодо північного сусіда України прогнози астрологів безапеляційно невтішні. Звіздарі кажуть, дати точний прогноз для Росії складно, адже вона, на відміну від України, не має точної дати народження. Але зараз ситуація інша.

"На сьогодні Росія – це Путін. Це синоніми в даному випадку. Тому ми можемо подивитися гороскоп Путіна", - каже астролог.

А тут уже віщуни сходяться на думці - долю попереднього українського президента нинішній російський лідер може повторити.

"Я думаю шо до кінця наступного року, як я колись казала про Януковича. Він повинен просто зникнути, куди - це вже будемо бачити", - каже Ганна.

"Без емоцій повідомлю – у нього все погано. В травні-червні у нього щось станеться зі здоров'ям, отруєння чи щось… Але він викарапкається. А ось до січня 2016 року станеться те, чого ми так всі чекаємо", - додає Людмила.

Українцям астрологи радять запастися терпінням і єднатися. До розквіту у 2017-18-му роках потрібно дожити з гідністю, кажуть звіздарі. Друга половина 2015 року буде сприятливою для старту власної справи.

2015 рік буде роком випробування українців на міцність та силу духу. Зірки нам у цьому сприятимуть - упевнені астрологи. Але тільки в тому разі, якщо ми будемо - одним цілим.

"Дружба, єдність, приємні слова один одному - оце принесе нам успіх", - каже астролог.

Повʼязані теми:

Наступна публікація