Азаров пообіцяв і в 2013 році покращувати життя українців

Азаров пообіцяв і в 2013 році покращувати життя українців

Азаров привітав українців зі святами / Фото: Прес-служба Кабінету міністрів

Глава уряду каже, що в попередньому році були закладені важливі передумови.

Прем'єр-міністр Микола Азаров привітав українців з Новим роком і майбутнім Різдвом.

Як повідомляє Урядовий портал, глава Кабміну запевнив, що уряд докладе всіх зусиль, щоб захищати кожне робоче місце, підвищувати зарплати, соціальну допомогу, покращувати освіту і охорону здоров'я.

За словами Азарова, у 2012 році уряд почав втілювати нову соціальну політику президента України, яка дозволяє поступово, але постійно підвищувати рівень життя.

Читайте також: У новорічну ніч Янукович закликав українців згуртуватись проти кризи

"Ми сповнені рішучості об'єднати у творчій роботі в інтересах народу України всі конструктивні політичні сили. Тому що в Новому році на нас чекає багато складної роботи. Ми докладемо всіх сил, щоб підтримати зростання внутрішнього ринку, будемо захищати кожне робоче місце в Україні, будемо підтримувати експорт українських товарів. Ми і далі будемо підвищувати зарплати, пенсії, соціальну допомогу, покращувати нашу освіту і охорону здоров'я. Все це разом є надійною основою добробуту в Україні. До цього ми прагнемо, для цього працюємо", - підкреслив Азаров.

"Новорічні свята - час надій і побажань. Я бажаю всім нам миру, любові, здоров'я, оптимізму та втілення в життя кращих сподівань", - йдеться у привітанні прем'єра.

Повʼязані теми:

Наступна публікація