Азарову у Facebook "накапали" на трьох регіоналів-хабарників

Азарову у Facebook "накапали" на трьох регіоналів-хабарників

Три хабарники з ПР продовжують працювати на держпосадах

Прем'єр пообіцяв вигнати з ПР тих депутатів, яких впіймали на хабарництві.

Прем'єр-міністр Микола Азаров пообіцяв розібратись з депутатами-хабарниками з Партії регіонів, про яких йому написали в Facebook херсонці.

"Миколо Яновичу! Доброго дня! Запитання до Вас як голови Партії регіонів: У Херсоні депутати міської ради Киян (спійманий на хабарі в 7 тисяч гривень), Ткач (директор комунального підприємства, який вкрав з бюджету 4 млн гривень), Шевчук (центр конвертації 300 млн гривень), плюс він же ще й побив журналіста і був засуджений, але врятувався амністією. Всі вищезазначені персонажі безкарно продовжують працювати і ходити на сесії міської ради. Керівництво міської організації ніяк не коментує ці факти. Чи існує у Вас в партії якийсь механізм покарання по партійній лінії даних осіб? Дякуємо", - написали прем'єр-міністрові користувачі соцмережі.

У відповідь Азаров написав, що дана інформація буде передана для перевірки Голові контрольної комісії Партії регіонів Білобоцькому з виїздом на місце. Якщо описані факти підтвердяться, то прем'єр пообіцяв виключити вказаних осіб з лав ПР.

Усі корупціонери, зазначені у зверненні до Азарова, є депутатами Херсонської міськради від Партії регіонів.

Повʼязані теми:

Наступна публікація