Байден розповів, хто стане наступним президент Америки

Байден розповів, хто стане наступним президент Америки

Фото: Reuters

Раніше і сам Барак Обама заявляв, що хотів би бачити на посту президента саме "наступницю"

Віце-президент США Джозеф Байден висловив впевненість щодо наступного президента Америки.

Як пише "abcNEWS", Байден наголосив, що впевнений у перемозі Гіларі Клінтон на виборах президента США.

"Я впевнений, що Гілларі буде єдиним кандидатом від партії, і я впевнений, що вона буде наступним президентом",- сказав віце-президент США.

Раніше, Байден утримувався від підтримки як Клінтон, так і її опонента на виборчих перегонах – Берні Сандерса. ЗМІ таку заяву Байдена розцінюють, як сподівання всього Білого дому. Ще минулого місяця Байден зазначив, що хотів би бачити жінку на посту президента. Втім, віце-президент, у той же час, зазначив, що йому імпонує передвиборча кампанія і Сандерса.

Видання підкреслює, що нинішній президент США Барак Обама неодноразово заявляв, що бажав би бачити "наступницю" на посту президента, а не "наступника".

Раніше мільярдер Дональд Трамп, який претендує на пост президента США, заявив, що зможе стати главою Білого дому без підтримки з боку республіканців. Трамп вважає, що розкол в лавах керівництва Республіканської партії, яке поки не може колективно підтримати кандидатуру бізнесмена, не зможе перешкодити йому здобути підсумкову перемогу.

Нагадаємо, Лендон Мейєр, художник з американського Денвера, створив напрочуд реалістичні маски ключових кандидатів у президенти США - Дональда Трампа, Гілларі Клінтон та Берні Сандерса. Вони не лише реалістичні, від них віє якимось жахіттям. Мейєр представив свої маски на фестивалі жахів Monsterpalooza, що відбулася у Каліфорнія минулого тижня. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
"Український" скандал у Вашингтоні
Наступна публікація