Бірюков розповів, чому заступник Полторака Гусєв пішов у відставку

Його стримували і вмовляли залишитися на посаді, зазначив він.

Волонтер, радник президента й помічник міністра оборони Юрій Бірюков заявляє, що звільнення заступника Полторака Юрія Гусєва жодним чином не пов'язано із корупцією.

Про це він написав у Facebook.

"Ні, не звільнений. Пішов за власним бажанням. Ні, не змушували, не примушували, не сприяли. Ні, це жодним чином не пов'язано з жодною корупцією. Не можу собі уявити Юру-корупціонера. Навпаки, стримували і вмовляли залишитися. Але він спочатку планував бути в Міноборони тільки рік, а потім передати пост", - зазначив Бірюков.

За його словами, відставка Гусєва стала фінальною крапкою у передачі роботи від "волонтерського десанту" Офісу реформ Міноборони.

Мои крайние совместные фото c Yuriy Husyev датированы 19 декабря прошлого года. Потом было куча суеты, потом праздники, ...

Posted by Юрий Бирюков on Monday, January 25, 2016

Нагадаємо, в січні Кабмінет міністрів України прийняв відставку заступника міністра оборони Юрія ГусєваЮрій Гусєв зазначив, що він "виконав своє забов'язання перед суспільством та волонтерською спільнотою щодо роботи над реформами в Міноборони протягом цілого року, починаючи з січня 2015".

Юрій Гусєв був призначений заступником міністра оборони 4 березня 2015 року. Він відповідав за провадження реформ в армії. У листопаді 2015 року Гусєв написав заяву про звільнення за власним бажанням, заявивши, що проти нього та Офісу реформ Міноборони готується інформаційна атака. Але тоді президент Петро Порошенко відмовився приймати відставку Гусєва.



Повʼязані теми:

Наступна публікація