Боксер-чемпіон проаналізував бійку Ляшка з Бойком: розгром і нокдаун

Боксер-чемпіон проаналізував бійку Ляшка з Бойком: розгром і нокдаун

Фото: Reuters

Нардепи працюють над бійцівськими навичками сумлінніше, ніж над законотворчою діяльністю.

Депутатський поєдинок на погоджувальній раді парламенту погодився прокоментувати двічі чемпіон Європи з боксу Володимир Вірчис. Він одразу звернув увагу на те, як Юрій Бойко помітно розминає шию під час виступу Олега Ляшка, перше ніж завдавати ударів, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Серія технічних ударів нардепа здивувала навіть досвідченого боксера. "Спочатку він ударив правою через руку, потім лівою додав. Два чистих точно пропустив", - коментує професіонал. "Якби не підтримали Олега, то було б падіння чисте", - додав боксер.

Колишній боксер стверджує, що нардеп Юрій Бойко добре підготовлений для бійок

Колишній боксер стверджує, що нардеп Юрій Бойко добре підготовлений для бійок

У "другому раунді" все знову склалося не на користь представника Радикальної партії. Лідер "Опоблоку" вкотре поцілив опоненту в голову. Вердикт непохитний: Бойко відгамселив Ляшка. "Начисто переміг за очками 4:0. Два раунди він виграв, плюс Ляшку можна зарахувати нокдаун", - вважає Вірчис.

Боксери переконують, що до бійок народні обранці тепер підходять фахово. "Професійність зростає, в сенсі боксу. Я підозрюю, що під тренувався і непоганих тренерів набирають", - підсумував Вірчис.

Як повідомлялося, між народними депутатами України Олегом Ляшком і Юрієм Бойком сталася сутичка. "Бойко з Льовочкіним їздять по московських обкомах, інструкції отримують в Кремлі. Інші їздять по брюсельських обкомах... У мене питання до СБУ: чому вони їздять по москвах і досі не в тюрмі", - звинуватив екс-регіоналів лідер Радикальної партії. Після цього Бойко вдарив Ляшка кулаком в обличчя. "Переможець" двобою назвав те, що сталося, адекватною реакцією на нападки на його політичну силу. Тоді як спікер Верховної Ради Андрій Парубій угледів у поведінці нардепів прихований умисел. "Це, я переконаний – замовлення ззовні для того, щоб ослабити нашу державу. Представники тієї ж політичної партії, яка завела Україну в цю кризу, намагаються перетворити звичайну робочу нараду на майданчик для дестабілізації", - заявив Парубій.

Кореспондент ТСН Наталя Нагорна

Повʼязані теми:

Наступна публікація