Бойовики дійдуть до Києва, якщо здати їм Донецький аеропорт – Порошенко

Глава держави зустрівся з силовиками, які захищають летовище.

Президент Петро Порошенко сьогодні у Києві зустрівся з волонтерами та героїчними "кіборгами", які боронять Донецький аеропорт та заявив про те, що у Донецьку українські бійці захищають всю Україну.

Про це повідомляє прес-служба президента. бойовики бойовики кіборги кіборги 

На зустрічі з військовими Порошенко наголосив на тому, що українські військові-"кіборги" захищають не тільки аеропорт, але й всю України, і якщо відступити з цих позицій, до ворог може дійти до Києва чи Львова.

 "Я впевнений, що ми там захищаємо всю Україну: здамо "Донецьк", ворог буде в Борисполі, чи в Гостомелі, чи у Львові. Слова "кіборг", "укроп" сьогодні стали символами незламності українського духу, того, як українці вміють воювати, прикладом, на якому будуть формуватися покоління українських воїнів", – заявив український президент.

Також він згадав про пам'ятний сувенір, який отримав від "кіборгів" і заявив про те, що він має для нього велике значення.

"Приходиш ранком на роботу, і вже стало традицією: береш ляльку, дивишся на неї і думаєш, що ти за цей день повинен зробити, щоб захистити країну", – додав Порошенко.

Також під час зустрічі він наголосив на важливій ролі волонтерів у забезпеченні української армії. За його словами, більше 80% українців у різній формі надали допомогу Збройним Силам.

Також він вручив нагороди героїчним українським "кіборгам" та волонтерам.

Як повідомлялося раніше, старий і новий термінали Донецького аеропорту знаходяться під контролем "кіборгів"

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація