Бойовики хочуть замінити Геращенко і Безсмертного на переговорах у Мінську

Бойовики хочуть замінити Геращенко і Безсмертного на переговорах у Мінську

Безсмертний повідомив, що під час засідання обговорювали питання відновлення автомобільного мосту у Станиці Луганській / Фото: Reuters

Інформацію підтвердив Безсмертний.

Бойовики хочуть, аби Ірину Геращенко та Романа Безсмертного, які беруть участь у підгрупах тристоронньої контактної групи, замінили кимось іншим.

Про це "Українській правді" повідомили співрозмовники, близькі до переговорів.

Окрім того, цю інформацію підтвердив і сам Безсмерний. Розповідаючи про перебіг переговорів у Мінську у середу, він нагадав, що сторони домовилися про обмін полоненими і вже обмінялися відповідними списками.

Також Безсмертний повідомив, що під час засідання обговорювали питання відновлення автомобільного мосту у Станиці Луганській.

Нагадаємо, що у Мінську закінчилося засідання тристоронньої групиСьогодні, 13 січня, у Мінську відбулося перше цього року засідання Тристоронньої контактної групи. Про результати повідомила прес-служба представника України на переговорах Леоніда Кучми.

Головною вимогою, як і раніше, стало "повне і беззастережне припинення вогню на Донбасі". Українська сторона констатувала: режим тиші, який повинен був панувати на Донбасі під час святкування Різдва Христового і Нового року, так і не став реальністю.

Повʼязані теми:

Наступна публікація