Частина російської опозиції передумала повертати Крим Україні

Частина російської опозиції передумала повертати Крим Україні

Фото: Getty Images

В "Яблуці" кажуть, що треба цивілізовано вирішувати ту ситуацію.

Сьогодні, 29 лютого, голова російської партії "Яблуко" Емілія Слабунова сказала, що партія зможе вирішити конфлікт з Україною без повернення Криму.

"Ми не віддамо Крим, ми говоримо, що треба цивілізовано вирішувати ту ситуацію, яка склалася у зв'язку з анексією Криму", — розповіла Слабунова пише "Російська служба новин".

Повідомляється, що кандидат у президенти від партії Григорій Явлінський і "Яблуко" пропонують скликати міжнародну конференцію щодо статусу Криму, а також провести референдум, який зміг би влаштувати всі зацікавлені сторони.

Нагадаємо, що в грудні 2014 року тодішній голова партії Сергій Мітрохін говорив, що "з точки зору поверхневих людей ми просто хочемо повернути Україні Крим".

"Рішення просто взяти і повернути - популістське, напевно, воно тягне за собою громадянську війну в Криму. Треба провести референдум по-людськи, а не так, як було: без вільних ЗМІ, без спостерігачів, без визнання Україною. Провести цивілізований легітимний референдум - важке завдання. Україна повинна з цим погодитися ", - говорив Мітрохін.

Також зазначимо, що 18 вересня 2016 року в Росії мають відбутися вибори в Держдуму.

Повʼязані теми:

Наступна публікація