Чечетов побажав Тимошенко здоров'я та добра, і поменше слухати своє оточення

Чечетов побажав Тимошенко здоров'я та добра, і поменше слухати своє оточення

Чечетов привітав Тимошенко з днем народження / Фото: Слава Гіріч/ТСН.ua

На думку регіонала, зараз вона могла б брати участь у виборчому процесі.

Член Партії регіонів Михайло Чечетов привітав з днем народження свого політичного опонента – заарештованого екс-прем'єра України Юлію Тимошенко:

"Вітаю її як колегу по виконавчій владі, Кабінету міністрів! Бажаю їй здоров'я, бажаю їй миру, добра, спокою", - привітав регіонал лідера опозиції через ТСН.ua.

Найголовнішим його побажанням було, щоб вона поменше слухала своє оточення:

"Вона розумна жінка. Якби вона нікого не слухала, а покладалась на свій розум і мудрість, вона б брала участь у політичному процесі, і у виборах. А оскільки вона ось тут припустилась найбільш страшної помилки, коли довірилась своєму оточенню, яке зробило все, щоб вона була там, де вона є. Нехай покладається на свій розум, на свою мудрість", – розмірковує політик.

"Миру, добра їй, спокою і всього іншого", - побажав політик.

Також йому достеменно невідомо, чи хтось з регіоналів вітав сьогодні Тимошенко:

"Не знаю, це інтимні справи. Це як кохану жінку кожен собі обирає. Тут вже ніхто нікого не слухає. Одному брюнетки подобаються, іншому - блондинки, третьому – руді", - резюмував Чечетов.

Раніше повідомлялося, що колишній чільник МВС Юрій Луценко привітав екс-прем'єра Юлію Тимошенко з днем народження, побажавши їй безлічі подоланих ворогів.

Перший президент України Леонід Кравчук побажав на день народження Тимошенко скорішого визволення з-за ґрат.

Нагадаємо, сьогодні, 26 листопада, Юлія Тимошенко святкує день народження. Їй виповнюється 52 роки. Вчора ДПтС України дозволила екс-прем'єру провести три дні разом з дочкою Євгенією Тимошенко.

Відомий політолог Вадим Карасьов висказав думку, що Тимошенко ще повернеться у велику політику.

Повʼязані теми:

Наступна публікація