Черновецький емоційно спростував арешт свого сина у Барселоні

Черновецький емоційно спростував арешт свого сина у Барселоні

Фото: УНІАН

Екс-мер Києва каже, що Степана не затримали, але з ним дійсно спілкується поліція.

Колишній мер Києва Леонід Черновецький стверджує, що його син Степан не затриманий іспанською поліцією, хоча такі повідомлення з'явились у місцевій пресі.

На своїй сторінці у Facebook Черновецький-старший заявив, що Степан перебуває у себе вдома, до нього дійсно прийшла поліція, але допитують з приводу іншої особи.

"Мій син не затриманий! Це неправда, а перебуває у себе вдома в Барселоні, і нині відповідає на запитання поліції про обставини, пов'язані із якоюсь людиною! Якби його хотіли затримати, то він давно вже був би затриманим! В Іспанії затримати людини нічого не варто", - пише Черновецький.

Екс-мер української столиці заявив, що цілком спокійний за свого сина і впевнений, що поліція його не тільки не затримає, а й вибачиться за повідомлення у пресі.

"Впевнений, що сьогодні до вечора поліція принесе моєму синові вибачення, але оскільки про нього поліція офіційно заявила в пресу, моя сім'я це так просто їм не залишить! Ми висунемо поліції Барселони серйозні позовні заяви, за повідомлення, що знеславлюють сина! Моє серце спокійне за сина, інакше я б вже давно вилетів до Барселони і був би поруч з ним, бо дуже його люблю і поважаю і як сина, і як бізнесмена!", - заявляє колишній очільник Києва.

Повʼязані теми:

Наступна публікація