Черновецький вимагатиме від Іспанії моральної та матеріальної компенсації за арешт його сина

Черновецький вимагатиме від Іспанії моральної та матеріальної компенсації за арешт його сина

Фото: Сайт Леоніда Черновецького

Одіозний екс-мер наполягає, що його син не винен.

Леонід Черновецький вимагатиме кримінальної відповідальності для тих, хто заарештував його сина. Про це колишній очільник столиці повідомив українським ЗМІ, йдеться у сюжеті ТСН.19.30.

Він наполягає - жодного доказу провини Степана немає, а коли його виправдають, вимагатиме серйозного відшкодування матеріальних та моральних збитків.

Тим часом, іспанська поліція показала, як затримували Степана Черновецького. Спецоперацію "Варіола", що означає "віспа", провели на велетенській віллі в курортному містечку Саґаро на березі Балеарського моря. Таку нерухомість оцінюють від 2500 євро за квадратний метр.

Спецпризначенці в повній амуніції пералізають через високі ворота, заходять у будинок, валять на підлогу присутніх і вдягають на них кайданки.

Іще видовищніші результати обшуку. Більше десятка розкішних автомобілів, коштовності, люксові годинники та дорогі телефони ледь уміщуються на столі. Валюту в різній кількості знаходять по всьому дому. У скільки оцінили вилучене - не повідомляють.

Екс-мер Києва Черновецький зробив одіозну заяву щодо ув'язнення його сина

Екс-мер Києва Черновецький зробив одіозну заяву щодо ув'язнення його сина

Нагадаємо, під час спецоперації із боротьби з фінансовими злочинами було заарештовано 11 осіб, серед яких Степан Черновецький і власник закладу - бізнесмен вірменського походження Арман Маїлян.

Як повідомили у поліції, підозрювані використовували ресторан, відкритий 2014 року, для відмивання коштів. Йдеться про махінації на суму в мінімум 10 мільйонів євро, які були інвестовані в нерухомість. Також було встановлено зв'язок із компаніями, розташованими на Кіпрі та Віргінських островах. Згодом були опубліковані фотографії затримання співробітниками поліції Степана. На них його супроводжують в наручниках до автомобіля поліції. Таким чином, інформація від Леоніда Черновецького, який напередодні вимагав публічного вибачення за недостовірну заяву, не відповідає дійсності.

Іспанський суд не захотів відпускати сина Черновецького

Іспанський суд не захотів відпускати сина Черновецького

Повʼязані теми:

Наступна публікація