Четверо нардепів від БПП і Самопомочі вирішили змінити партійну прописку

Четверо нардепів від БПП і Самопомочі вирішили змінити партійну прописку

Фото: УНІАН

Нардепи мають намір вступити в партію ДемАльянс в процесі її ребрендингу.

Народні депутати Сергій Лещенко, Мустафа Найєм та Світлана Заліщук (Блок Петра Порошенка) і Вікторія Пташник (блок Самопомочі, позафракційна) перейдуть у ДемАльянс.

Про це ЛІГА.net. повідомив на брифінгу Сергій Лещенко.

За його словами, зазначені нардепи мають намір вступити в партію в процесі її ребрендингу.

"Партія ДемАльянс буде проходити процес перезавантаження. Це включає в себе багато чинників. У тому числі ревізія членів, обрання нових керівних органів та дискусія на тему ребрендингу. Я впевнений, що важливо в цій ситуації діяти чесно. Не купувати нову партію за пару тисяч доларів... Зараз створено понад 300 партій і можна недорого придбати пакет документів з історією, але це нечесно", - повідомив він.

Лещенко також зазначив, що необхідно йти шляхом об'єднання з партією, яка створювалася з нуля, у якої є історія перемог і поразок.

У свою чергу, лідер Демальянсу Василь Гацько зазначив, що на з'їзді партії 9 липня планується прийняти новий статут, нові програмні документи і переобрати керівництво.

Він також додав, що рано говорити про те, що об'єднання з політичним проектом Міхеіла Саакашвілі не буде. За словами Гацька, переговори продовжуються до цих пір.

Повʼязані теми:

Наступна публікація