Чичваркін розповів, чого боїться Путін

Чичваркін розповів, чого боїться Путін

Фото: УНІАН

Опозиція готується до виборів, заявляє він.

Президент РФ Володимир Путін боїться створення координаційної ради російської опозиції з відомими людьми в складі – від його екс-радника Андрія Ілларіонова до журналістки Ксенії Собчак.

Таку думку в інтерв'ю ТСН.uа висловив відомий британський бізнесмен і колишній співвласник "Евросети" Євген Чичваркін.

Він озвучив завдання російської опозиції напередодні виборів, зокрема, створити адміністрацію перехідного періоду на два роки.

"І вже на початку роботи адміністрації люди, які зараз у "Відкритій Росії", ймовірно, опиняться в різних партіях. Тобто, це ідея широкої коаліції, більш широкого об'єднання. Все, чого боявся Путін, це ось координаційна раду опозиції, де були б від Ілларіонова [Андрій, екс-радник Путіна] і до Собчак [телеведуча], і правозахисники, і письменники, і абсолютно різні люди, і відверті соратники Удальцова [Сергія, лідера "Авангарду червоної молоді"], які за великим рахунком соціалісти", - заявив він.

При цьому, за словами Чичваркіна, певні намітки програми в опозиціонерів вже є.

"Якісь шматки є. Ми повинні бути абсолютно готові до 2018 року [найближчі чергові вибори президента РФ – Ред.]... До 2018 року Путіну треба буде знову пройти через вибори. Через псевдовибори", - резюмував він.

Раніше Євген Ччичваркин заявив, що в Кремлі всі перебувають у стані самообману і не виключив диверсії в адміністрації президента РФ Володимира Путіна.

Повʼязані теми:

Наступна публікація