Чорновол розкрила причину бійки Власенка і Пашинського у Верховній Раді

Чорновол розкрила причину бійки Власенка і Пашинського у Верховній Раді

Фото: УНІАН

Вона каже, що конфлікт спровокував представник "Батьківщини", а першим бив нардеп з НФ.

Нові подробиці бійки нардепів Власенка і Пашинського розповіла народний депутат від "Народного Фронту" Тетяна Чорновол. Саме вона і стала причиною учорашньої сварки парламентарів, яка потім переросла в бійку просто в сесійній залі Верховної Ради, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Першим "тимошенківця" Сергія Власенка, каже Чорновол, ударив її соратник Сергій Пашинський з "Народного Фронту". Це була відповідь на нецензурну лайку, що пролунала на адресу жінки-нардепа з уст Власенка. Таким чином Пашинський, розказує Чорновол, захистив її гідність.

Нові подробиці бійки нардепів Власенка і Пашинського

Нові подробиці бійки нардепів Власенка і Пашинського

"Це було в розпал закону про спецконфіскацію. Підходить Власенко і починає знущатися. Я так емоційно на все це зреагувала. Я була тою людиною, яка надзвичайно щиро витягала Юлію Володимирівну з в'язниці. Сергій Власенко, що цікаво, він навіть не в очі це говорить. Він відходить від мене на пару метрів, відкриває двері, розвертається і говорить якесь нецензурне слово. Я навіть не почула. Але його почув Пашинський і дав йому по морді", - розповіла Чорновол.

Обидва Сергії – не лише народні обранці, а й колишні соратники. Три роки тому Пашинський винаймав у Власенка половину будинку у центрі Києва, за який досі судиться колишня дружина "тимошенківця" Наталя Окунська. Ані Власенко, ані Пашинський бійку в Раді не коментують.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація