ЦВК офіційно зареєструвала одіозного Киву кандидатом у депутати до Верховної Ради

ЦВК офіційно зареєструвала одіозного Киву кандидатом у депутати до Верховної Ради

Фото: УНІАН

Проміжні вибори нардепів в окрузі №183 у Херсоні призначені на 17 липня.

Екс-керівника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллю Киву Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатом у народні депутати на вибори 17 липня.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, під час засідання Киву зареєстрували кандидатом в окрузі №183 (Херсон).

Окрім нього кандидатами в народні депутати також стали ще 4 особи.

Зокрема, в 114 окрузі в Станиці Луганській балотується Тарас Костанчук — самовисуванець, позапартійний, командир штурмової бригади батальйону "Донбас". У цьому ж окрузі в нардепи йде позапартійний, самовисуванець Андрій Лесик, який свого часу висувався від партії Сергія Тігіпка "Сильна Україна", а в останньому скликанні — від партії "Відродження".

Окрім того, в окрузі №27 зареєстрували самовисуванку та безпартійну Марину Денисенко. Тут же кандидатом у народні депутати стала й одіозна Вікторія Шилова, яка свого часу була членом Радикальної партії.

Як відомо, 20 травня Центральна виборча комісія призначила проміжні вибори депутатів Верховної Ради на 17 липня в окрузі №183 у Херсоні. 

Також сьогодні Кива оголосив, що написав заяву на вступ до лав Нацгвардії. Він просить зарахувати його як рядового бійця. 

Нагадаємо, глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що вирішив звільнити Іллю Киву з посади начальника Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України.

Пізніше Аваков також розповів, що перевів начальника департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції Іллю Киву на посаду у МВС. За словами Авакова, відтепер Кива буде займатися питаннями ветеранів АТО.

Що ж стосується причин звільнення Киви із Нацполіції, то глава МВС зазначив, що екс-начальник департаменту протидії наркозлочинності не спрацювався із Хатією Деканоідзе.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація