Депутата Лозового не випустили за кордон – Ляшко

Депутата Лозового не випустили за кордон – Ляшко

Ляшко заявив, що його депутата не випустили з України

Причиною названо подання на зняття недоторканності з нардепа.

Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовий не зміг виїхати за кордон. Про це пише Українська правда з посиланням на заяву лідера РП Олега Ляшка на дебатах ГМ "Опора" щодо місцевих виборів.

Головний "радикал" заявив, що Лозового не випустили з України після внесення подання до парламенту на зняття недоторканності.

"На прізвище Лозового стоїть "червона картка", - сказав Ляшко.

Політик також висловив сумнів, що Верховна Рада в нинішньому її вигляді погодиться на ліквідацію інституту депутатської недоторканності.

"У мене є сумніви, що буде 300 голосів. Але їх можна знайти, якщо одночасно з цим будуть прийняті закон про ТСК і закон про імпічмент президенту", - зазначив Ляшко.

Як уже повідомлялося, ГПУ хоче позбавити недоторканності депутата-радикала. Його звинувачують у побитті сільського голови Коцюбинського Київської області. Нардепи від Радикальної партії та симпатики політичної сили з цими звинуваченнями категорично не погоджуються. Після виступів під стінами Генпрокуратури, радикали зайшли всередину будівлі і вимагали зустрічі з генпрокурором Шокіним. Але на робочому місці його не було.

Повʼязані теми:

Наступна публікація