Депутати "не горять бажанням" завершити політичну кризу в Україні - Луценко

Депутати "не горять бажанням" завершити політичну кризу в Україні - Луценко

Фото: ТСН.ua

Новий прем'єр-міністр може бути не призначений наступного тижня.

Голова фракції "БПП" Юрій Луценко попереджає, що новий прем'єр-міністр може бути не призначений наступного тижня. 

За його словами, парламентські фракції не горять бажанням завершити політичну кризу в Україні.

"Все, що заявляють вам депутати з вимогами до нового Кабміну, схоже на початок виборчої кампанії. Так можна догратися до того, що вони пройдуть вже в червні. Я б цього не хотів", - йдеться у заяві Луценка, оприлюдненій на сторінці "БПП" у Facebook.

 

Юрій Луценко: Новий прем'єр-міністр може бути не призначений на наступному тижні, оскільки парламентські фракції "не гор...

Опубліковано Блок Петра Порошенка 25 березень 2016 р.

Як стало відомо раніше, БПП підтримує Володимира Гройсмана кандидатом на посаду прем'єр-міністра. Радикальна партія була готова підтримати на цій посаді мера Львова Андрія Садового.

Нагадаємо, останні тижні йдуть активні переговори щодо нового поділу влади і призначення на ключові посади. Сильно хитається крісло під прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

16 лютого парламент не зміг відправити у відставку Кабмін на чолі з Арсенієм Яценюком. "За" проголосували 194 народні обранці. Після цього низка депутатів парламенту поскаржилися, що система "Рада" не спрацювала правильно під час голосування.

Міністр фінансів Наталя Яресько також висунула свою кандидатуру на посаду глави Кабміну. Вона заявила, що має намір зібрати уряд технократів.

Сьогодні депутати побачили програму Володимира Гройсмана

Сьогодні депутати побачили програму Володимира Гройсмана

Повʼязані теми:

Наступна публікація