Держприкордонслужба готова до візового режиму з Росією

Держприкордонслужба готова до візового режиму з Росією

Фото: УНІАН

Керівник ДПСУ запевнив, що технічних перешкод цьому не буде.

Українські прикордонники готові до можливого запровадження візового режиму з Росією. Голова Держприкордонслужби Віктор Назаренко запевнив, що технічних та організаційних перешкод цьому немає.

"Якщо цей режим буде введений, для нас в плані організації служби якихось додаткових серйозних завдань, які могли б якимось чином вплинути на виконання даного рішення, не буде. Що стосується технічного оснащення служби, ми теж готові виконувати ті завдання", - заявив він.

Як відомо, питання про можливість візового контролю підняв спікер Верховної Ради Андрій Парубій після затримання у Москві українського журналіста Романа Сущенка. Українські депутати оцінили цю ініціативу здебільшого схвально, однак не всі впевнені в тому, що в парламенті вистачить голосів для ухвалення відповідного звернення до Кабінету міністрів.

Про можливість і перспективи запровадження Україною віз для росіян говоритиме сьогодні міністр закордонних справ України Павло Клімкін у програмі "Право на владу", яка почнеться о 23:00 на каналі "1+1".

Глядачі ТСН висловили свою думку щодо введення візового режиму з Росією

Глядачі ТСН висловили свою думку щодо введення візового режиму з Росією

Повʼязані теми:

Наступна публікація