Дніпропетровський депутат Григорук підозрює у своєму побитті колег з "Опоблоку"

Дніпропетровський депутат Григорук підозрює у своєму побитті колег з "Опоблоку"

Обранець заперечує причетність Філатова до інциденту.

Депутат Дніпропетровської міської ради від "Опозиційного блоку" Олег Григорук спростував причетність мера міста Бориса Філатова до свого побиття, яке сталося ввечері 16 лютого.

Про це він повідомив журналістам під час прес-конференції 17 лютого.

За словами депутата, зараз він досить плідно контактує з Борисом Філатовим, всупереч коментарям деяких колег в мережі Facebook. При цьому потерпілий не виключив, що до побиття можуть бути причетні його колеги по фракції в міськраді. За його словами, у нього дещо інший погляд на питання формування бюджету, ніж у більшості дніпропетровських депутатів від "Опозиційного блоку".

Слід зазначити, що сьогодні вранці мер Дніпропетровська Борис Філатов заявив про свій намір звернутися в поліцію з приводу побиття Григорука, щоб якомога швидше розкрити цей злочин і покарати винних.

У свою чергу, адвокат члена політради УКРОПу Геннадія Корбана Оксана Томчук запропонувала депутату свою юридичну підтримку.

Адвокат також назвала вельми показовим той факт, що скоєний напад "було проанонсовано", адже раніше депутати Дніпропетровської міськради від "Опозиційного блоку" Суханов і Вишневецький поширювали в кримінальних колах інформацію про ймовірне побиття свого колеги.

Нагадаємо, у минулому році в Апеляційному суді побилися активіст Майдану Олександр Кравчук і нардеп від "Опозиційного блоку" Михайло Добкін. Після цього кривдника екс-регіонала почали впізнавати на вулицях, дякувати його і бажати здоров'я.

Повʼязані теми:

Наступна публікація