До столичного суду надійшли перші позовні заяви НАБУ

До столичного суду надійшли перші позовні заяви НАБУ

До столичного суду надійшли перші позовні заяви НАБУ / Фото: УНІАН

Антикорупціний орган вимагає визнати недійсними договори в сфері електроенергетики.

До Господарського суду Києва надійшли перші чотири позовні заяви, подані новоствореним Національним антикорупційним бюро України, про визнання недійсними договорів у сфері електроенергетики.

Так, за наслідками розгляду вищезазначених заяв було порушено провадження у справах та призначено їх до розгляду, повідомили у Господарському суді Києва.

Так, НАБУ позивається до ПАТ "Холдингова компанія "Енергомережа", ВАТ "Запоріжжяобленерго", ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" про визнання договору недійсним суддею Цюкало Ю.В, ПАТ "Холдингова компанія "Енергомережа", ВАТ "Запоріжжяобленерго", ПАТ "Електрометалургійний завод "Дніпроспецсталь" ім. А.М. Кузьміна", третя особа – Державне підприємство "Енергоринок" про визнання договору недійсним суддею Маринченко Я.В, ПАТ "Холдингова компанія "Енергомережа", ВАТ "Запоріжжяобленерго", ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" про визнання правочину недійсним суддею Пукшин Л.Г, ПАТ "Холдингова компанія "Енергомережа", ВАТ "Запоріжжяобленерго", ТОВ "Запорізький титано-магнієвий комбінат" про визнання правочину недійсним суддею Борисенко І.І.

Раніше повідомлялося, що очільник НАБУ поскаржився Порошенку на засилля депутатських звернень. За словами Ситника, депутати приносять свої заяви, більше ніж 20 на день. При цьому, значна частина цих заяв - це зловживання правом їх подавати.

Повʼязані теми:

Наступна публікація