Дочка Тимошенко розповіла французькому послу, як щодня катують її маму

Дочка Тимошенко розповіла французькому  послу, як щодня катують її маму

Євгенія Тимошенко подякувала послу Франції з прав людини за підтримку / Фото: You Tube

На зустрічі також були присутні посли країн Європейського Союзу та заступник голови партії Батьківщина.

Посол Франції з прав людини Франсуа Зімере висловив стурбованість щодо політично мотивованого переслідування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

"Щодо цього у нас є багато запитань до української влади. І їй доведеться на них відповісти", - сказав Зімере під час зустрічі з донькою Юлії Тимошенко Євгенією, повідомляє сайт Тимошенко.

У свою чергу, за інформацією сайту, Євгенія Тимошенко подякувала послу Франції з прав людини за підтримку і розповіла йому про стан здоров'я Тимошенко й умови її утримання.

"Режим Януковича намагається знищити мою маму усіма можливими засобами. Вони роблять це щодня. До неї не допускають незалежних лікарів, цілодобово вона перебуває під відеоспостереженням, що є незаконним", - підкреслила донька Тимошенко.

На зустрічі також були присутні посли країн Європейського Союзу та заступник голови партії Батьківщина, екс-віце-прем'єр-міністр України Григорій Немиря.

Раніше, 18 січня 2012 року, влада Україна відмовили послу Франції з прав людини у задоволенні клопотання про відвідування Тимошенко в Качанівській виправній колонії. 19 січня Міністерство закордонних справ Франції висловило стурбованість у зв'язку з цим фактом.

Посол Франції з прав людини перебував в Україні з візитом 18-19 січня для отримання об'єктивної інформації щодо переслідування колишніх чиновників, у тому числі екс-прем'єр-міністра Тимошенко.

Читайте також:

Женя Тимошенко розповіла про велику камеру, яка цілодобово знімає маму

Женя Тимошенко розповість Європі, що її мама може померти

Женя Тимошенко не захотіла заміняти маму у Раді

Повʼязані теми:

Наступна публікація