Довгого допитають у справі "плівок Онищенка" - Холодницький

Довгого допитають у справі "плівок Онищенка" - Холодницький

Олесь Довгий / Фото: УНІАН

Орієнтовні дати допитів антикорупційний прокурор не озвучив.

Народного депутата Олеся Довгого допитають у справі "плівок Онищенка", на яких, за твердженням самого Онищенка, він спілкується з колегою Довгим. Про це заявив на брифінгу очільник Спеціальної антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

За словами Холодницького, Довгого допитають "скоро", але коли саме – не уточив.

"Всьому свій час. Я не можу оголошувати дати допитів. Щоби з цього не робилося шоу. Олесю Довгому прийде офіційне запрошення, яке називається повістка. Якщо він захоче його оприлюднити, як це робили інші посадовці, це його право", - зауважив Холодницький.

Днями нардеп-втікач Олександр Онищенко, якого підозрюють у газових махінаціях, опублікував розмову начебто з Олесем Довгим, у якому обговорюють певні оборудки. Довгий підтвердив факти зустрічі з втікачем, але не підтвердив автентичності записів.

Нагадаємо, Онищенко розповів британському виданню The Independent, як "топили" Яценюка та про корупцію в оточенні Порошенка. Зокрема, відставка Арсенія Яценюка з посади прем'єр-міністра України була спланованою оточенням президента Петра Порошенка. Завданням було скомпрометувати його в ЗМІ, а також через постійні акції протестів. Медійна антикампанія тривала 10 місяців і щомісяця на неї витрачали 3 млн доларів. The Independent, яке наголошує, що перевірити достовірність заяв Онищенка не вдалося.

Онищенко також заявив, що передав компромат на Порошенка спецслужбам США. Мовляв, під час зустрічей записував розмови на диктофон, вбудований у наручний годинник. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація