Дзвінок Порошенка на передову з подякою за знищену ворожу БМП вразив воїнів

Дзвінок Порошенка на передову з подякою за знищену ворожу БМП вразив воїнів

Фото: President.gov.ua

Порошенко відзначив почуття гумору воїнів.

Президент України особисто зателефонував бійцям, які знищили ворожу БМП під Новотроїцьким, що поблизу окупованого Докучаєвська Донецької області.

Глава держави подякував військовим із 41 мотопіхотного батальйону за виконану роботу і відзначив чудове почуття гумору.

"Зателефонував до солдат 41 мотопіхотного батальйону. Пишаюся бійцями, які під Новотроїцьким знищили БМП противника. У хлопців чудове почуття гумору. Тільки так ми зможемо перемогти "Мордор". Саме на таких воїнах, як ці, тримається наша армія", - йдеться у повідомленні Петра Порошенка у Facebook.

"У мене навіть іноді таке відчуття виникало, що я не з головкомом, а з командиром сусіднього ВОПа розмовляю. Офіціозу - нуль. Він розуміє. Він навіть, знаєш, я помітив, сказав, коли про бригаду говорили - так от не "сімдесят друга бригада" або там "сімдесят друга ОМБР", він сказав - "сімдесят двійка". Як ми всі говоримо. Дякуємо. Від нас. Це був гарний день. І дуже хороший вчинок. І ще. Президент моєї країни абсолютно чітко знає, як стріляє мій СПГ. Ось, власне, і все, що я хотів сказати", - передав військовий Мартин Брест слова командира, який і розмовляв з президентом.

Повʼязані теми:

Наступна публікація