Екс-очільник МОЗ Квіташвілі планує і надалі реформувати систему охорони здоров'я

Екс-очільник МОЗ Квіташвілі планує і надалі реформувати систему охорони здоров'я

Фото: Право на владу

Квіташвілі також розповів, хто ж не давав йому можливості провадити реформи

Колишній міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі  планує й надалі жити та працювати в Україні. Про це він заявив в інтерв'ю газеті "Сегодня".

За словами Квіташвілі, він залишиться в Україні і надалі буде реформувати систему охорони здоров'я в складі громадського сектору або консультаційної групи при уряді.

"Залишаюся, так. Я просто на тиждень виїжджаю на травневі свята, потім приїду. Потім вже дивитимуся, які проекти є в Україні, де можна що робити", - сказав екс-міністр.

Він наголосив, що для цього у нього є команда та хороші консультанти.

"Базові закони, які є, дозволяють багато чого зробити. Тому потрібні будуть люди, які це проходили", - наголосив квіташвілі.

При цьому він підкреслив, що працювати йому у Міністерстві та проводити реформи заважав парламентський комітет з питань охорони здоров'я.

"Я вже втомився про це говорити. Не давав працювати парламентський комітет з питань охорони здоров'я. Це єдине місце, де ми не змогли знайти спільну мову ні про що", - підкреслив екс-очільник МОЗ.

Нагадаємо, що місце очільника МОЗу досі вакантне. Хоча очільник "БПП" у Верховній Раді Юрій Луценко заявив, що майбутнім міністром охорони здоров'я може стати очільник військово-медичного департаменту Міноборони Андрій Верба.

Як відомо, раніше голова фракції "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді Юрій Луценко заявив про наявність в фракції кандидатури на посаду міністра охорони здоров'я, однак не назвав імені цієї людини. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація