Екс-радник Путіна порадив Україні, як боротися з агресією Росії

Екс-радник Путіна порадив Україні, як боротися з агресією Росії

Путіна не повалять і революції в РФ не буде, вважає Ілларіонов / Фото: Reuters

На плани російського лідера ніхто не зможе вплинути, вважає Ілларіонов.

Україні слід займатися захистом країни, а не розгадуванням планів президента РФ Володимира Путіна, адже тільки він приймає рішення про війну проти України і вплинути на нього ніхто не може. Таку думку висловив екс-радник глави РФ і російський економіст Андрій Ілларіонов.

За його словами, українська влада повинна захищати свою країну і сприймати агресію Путіна і його дії як природне явище, адже ніхто не може на нього вплинути.

"Ви занадто стурбовані тим, що планує робити Путін. У вас своя проблема - країну захищати. Ставтеся до його дій, як до природного явища: у січні приходять морози, і це неминуче. Те ж саме з Путіним - він особисто приймає рішення про війну проти України, і ніхто на нього вплинути не може", - розповів Ілларіонов в інтерв'ю виданню "Новое время".

Він також додав, що Україні слід розраховувати лише на свої сили, а не на грошову допомогу інших країн або протести всередині Росії. Революція в РФ і державний переворот не відбудуться, вважає екс-радник Путіна.

"У російського протесту немає перспектив. В умовах тоталітарного режиму протести можуть закінчитися тільки одним - його учасники опиняться за ґратами. На державний переворот теж не розраховуйте", - резюмував Ілларіонов.

Як повідомлялося раніше, британські букмекери вважають, що ймовірність повалення Путіна в 2015 році збільшилася.

Повʼязані теми:

Наступна публікація