Екс-регіонал Ківалов приєднався до "Опоблоку"

Екс-регіонал Ківалов приєднався до "Опоблоку"

Фото: УНІАН

Про вступ Ківалова до "Опозиційного блоку" оголосив спікер Ради Андрій Парубій

Позафракційний народний депутат Сергій Ківалов, у минулому член "Партії регіонів", увійшов до складу парламентської фракції "Опозиційний блок".

Як повідомляє "Уніан", про вступ Ківалова до політичної сили оголосив спікер Верховної Ради Андрій Парубій.

Ківалов був обраний народним депутатом по одномандатному виборчому округу 135 (Одеська область).

Нагадаємо, у лютому цього року фіскальна служба вперше за 15 років провела перевірку у Національному університеті "Одеська юридична академія", президентом якої є Сергій Ківалов, Для проведення інспекції ГПУ довелось діяти через столичні інстанції, проте це було необхідно у рамках кримінального провадження.

Пізніше правоохоронці затримали заступника прокурора Подільського району м. Києва та колишньго прокурора цього ж району за отримання 150 тисяч доларів хабара. Народний депутат України Антон Геращенко повідомив, що колишнього прокурора звуть Сергій Нечипоренко. За його словами, він є родичем депутата Сергія Ківалова.

Суд заарештував автопарк колишнього прокурора Подільського району Києва Сергія Нечипоренка, якого називають зятем депутата Сергія Ківалова. Під арешт потрапили Mercedes-Benz ML 350, Range Rover, Toyota Land Cruiser 200, Chevrolet Express, а також Hyundai Tucson і ЗАЗ 968М. З судової ухвали стали відомі й подробиці справи. З'ясувалось, що затриманий разом з Нечипоренком заступник прокурора Подільського району Києва Олексій Білий у змові з Нечипоренком вимагав 150 тисяч доларів від фігуранта кримінальної справи, яку п'ять років вела СБУ за фактом розтрати 90 млн гривень, наданих в якості рефінансування "Укргазбанку".

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація