Екс-заступник генпрокурора збирається подавати до суду на Наливайченка. Ексклюзив ТСН

Екс-заступник генпрокурора збирається подавати до суду на Наливайченка. Ексклюзив ТСН

Даниленко заявив, що ні він, ні його родина не мала і не має жодного відношення до фірми БРСМ / Фото: ТСН.ua

Даниленко - у шоці від заяв Наливайченка про пожежу під Васильковом.

Колишній заступник генпрокурора Анатолій Даниленко, якого глава СБУ Валентин Наливайченко звинуватив у "кришуванні" незаконної діяльності нафтобази під Васильковом, розповів, що давно знайомий з головою СБУ Валентином Наливайченком, - про це він заявив в ексклюзивному коментарі ТСН.

Він заявив, що останній раз бачив Наливайченко в січні, вони разом пили чай.

Зараз Даниленко в шоці від заяв Наливайченка, вважає їх абсурдними. "Я в шоці. Дивлюся, що у нього (Наливайченко - ред) не все в порядку з головою", - заявив Даниленко. Він вважає, що фраза про те, що Даниленко, будучи заступником генпрокурора, кришував якийсь бізнес, – повний абсурд.

"Я думаю, на 150% - це політична заказуха", - додав він. Мовляв, це пов'язано з тим, що громадськість запитує у тієї ж СБУ, яким чином зникли брати Клюєви – це чиста вина СБУ.

Даниленко заявив, що ні він, ні його родина не мала і не має жодного відношення до фірми БРСМ. "Ніколи не займалися ні я, ні моя сім'я – ні заправками, ні нафтовим бізнесом і надалі не збираємося займатися. Я займаюся юриспруденцією", - додав Даниленко.

Екс-заступник генпрокурора тікати з країни не збирається, навпаки, - пообіцяв з'явиться на допит у Генпрокуратуру, якщо знадобиться. "У будь-який час дня і ночі я готовий приїхати в Генпрокуратуру, дати будь-які свідчення щодо мого бізнесу і моєї родини", - заявив Даниленко.

Він додав, що зараз готує позовну заяву в один із судів Києва на Наливайченка, щоб вимагати спростування та публічного вибачення. До суду він збирається подавати в наступний понеділок.

"Я хочу, щоб він публічно вибачився. У присутності не тільки громадськості, а також моєї родини особисто. Думаю, що його ввели в оману. Може бути, цілеспрямовано, може, ненавмисно. Думаю, найближчим часом суд ухвалить остаточне рішення у цих висловлюваннях", - резюмував Даниленко.

Зауважимо, що позов Даниленко подасть про захист честі та ділової репутації.

Нагадаємо, що раніше Наливайченко заявив про свій майбутній допит у Генпрокуратурі: "СБУ намагаються заткнути рот".

Корреспондент ТСН Валентина Мудрик.

Повʼязані теми:

Наступна публікація