Фани Луценка закидали прокурора сніжками прямо під судом

Фани Луценка закидали прокурора сніжками прямо під судом

Прихильники Луценка заглушили прокурора / Фото: Радіо Свобода

Прихильники екс-міністра скандували голосно "Ганьба!", так, що самого прокурора не було чутно.

Представник держобвинувачення у справі щодо екс-глави МВС Юрія Луценка Віктор Клименко заявляє, що Печерський суд підтвердив голослівність заяв про нібито невинність засудженого.

"Оголошений сьогодні вирок підтвердив обґрунтованість обвинувачення, яке було пред'явлено засудженим Луценку і Приступлюку (водій Юрія Луценка Леонід Приступлюк) по всіх епізодах. Крім цього, повністю спростовані всі голослівні заяви тих маніпуляторів громадською думкою, які намагалися переконати суспільство, що справа нібито розвалюється", - сказав прокурор після оголошення вироку.

За словами Клименка, всі, хто були в залі судових засідань, "чули, що вирок Печерського суду обґрунтований, в першу чергу, на тих доказах, які були добуті під час судового слідства".

"Я впевнений в тому, що сьогоднішній вирок зробить наше суспільство кращим, оскільки кожен буде розуміти, що призначення на високу державну посаду, в першу чергу, це особиста персональна відповідальність за свої дії. І ніякі красномовні виступи адвокатів не дозволять сховатися за спинами підлеглих" , - зазначив він.

Клименко також висловив упевненість в тому, що після сьогоднішнього вироку "кожен керівник, у якого є бажання обдарувати свого підлеглого квартирою або іншими матеріальними благами ... подумає перш, ніж вчинити такі дії".

Між тим, під час підходу представника держобвинувачення до журналістів біля входу в будівлю суду після оголошення вироку екс-міністру кілька десятків прихильників Юрія Луценка голосно скандували "Ганьба!", так, що не чути було слова прокурора.

Крім того, одна з прихильниць екс-міністра намагалася закидати Клименка снігом.

Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко засуджений до 4 років тюремного ув'язнення з конфіскацією майна.

Фани Луценка закидали прокурора сніжками прямо під судом

Фани Луценка закидали прокурора сніжками прямо під судом

Повʼязані теми:

Наступна публікація