Фаріон сподівається, що Бог покарає Ющенка за плювок в душі українців

Фаріон сподівається, що Бог покарає Ющенка за плювок в душі українців

Фаріон вважає, що Ющенко на тому світі відповість за «плювок» / Фото: Сегодня

Свободівка вважає, що Тимошенко не має сидіти у в'язниці.

Екс-президент України Віктор Ющенко буде відповідати перед Господом за те, що плюнув в душі українців, а колишній прем'єр Юлія Тимошенко не має сидіти у в'язниці за укладання газового контракту.

Про це під час чату на "Главреді" заявила нардеп від ВО "Свобода" Ірина Фаріон.

Відповідаючи на питання, хто винен у підвищенні майже в 10 разів ціни на російський газ, нардеп зауважила, що у взаєминах з Росією винен малоросійський менталітет.

За її словами, вільні українці платять за невільників, яких, на жаль, в Україні достатньо.

"Тимошенко не має сидіти у в'язниці за укладення кабальної газової угоди, адже Україна не є самостійною державою. За зовнішню політику та економічний крах України в області енергетики повинен відповідати Віктор Янукович, який був прем'єр-міністром у часи Ющенка. І за нинішній провальний стан економіки повинна відповідати чинна кримінально-олігархічна влада", - вважає свободівка.

"А Ющенко буде відповідати вже перед Господом за те, що він плюнув в душі українців. Це набагато серйозніше, ніж втратити енергетичну незалежність", - підкреслила Фаріон.

Нагадаємо, в недавньому інтерв'ю Ющенко заявив, що найбільшої шкоди Україні за часів його президентства завдала Тимошенко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація