"Фекальних терористів" Власенка затримували десятки правоохоронців

Міліцією були затримані вісім хуліганів.

Після завершення судового засідання у справі ЄЕСУ у народних депутатів Арсена Авакова і Валерія Головка, а також захисників екс-прем'єр-міністра Сергія Власенка та Андрія Кожем'якіна кинули пакети з экскрементами на виході з будівлі Апеляційного суду Харківської області.

У відділі зв'язків з міліцією ГУ МВСУ в Харківській області повідомили: "Після закінчення судового засідання кілька людей з натовпу намагалися кинути у громадян, які перебували під приміщенням суду кілька пакетів з невідомою речовиною. Працівники міліції припинили цю спробу і доправили в територіальний підрозділ міліції 8 осіб. Відносно чотирьох тих, які безпосередньо кидали, були складені протоколи за статтею 173 (дрібне хуліганство) кодексу України про адміністративні правопорушення. Матеріали передано в суд".

У міліції уточнили, що ніяких письмових заяв від народних депутатів або інших громадян у зв'язку з даним інцидентом не надходило.

У Харківській обласній організації "Батьківщини" повідомили, що відповідні заяви в міліцію і прокуратуру вже підготовлені і до кінця дня будуть подані.

Як відомо, у п'ятницю, 22 березня, відбулося чергове засідання Київського районного суду Харкова у справі ЄЕСУ, яку в 1995-1996 рр. очолювала Юлія Тимошенко. У судовому засіданні суду оголошено перерву до 12 квітня.

Власенка закидали пакетами з фекаліями

Власенка закидали пакетами з фекаліями

Повʼязані теми:

Наступна публікація