ФСБ оголосила кримським диверсантом воїна АТО та активіста "Самооборони"

ФСБ оголосила кримським диверсантом воїна АТО та активіста "Самооборони"

Фото: facebook.com/sergatskova

Затриманий у Криму Євген Панов родом із Запорізької області.

39-річний Євген Панов, якого російська ФСБ оголосила "кримським диверсантом" і співробітником української розвідки, воював в АТО і є активістом "Самоборони" у місті Енергодар Запорізької області.

Громадське радіо повідомляє, що Панов служив у 37-му окремому мотопіхотному батальйоні ЗСУ під позивним "Юджин" і демобілізувався у серпні минулого року.

Затриманий працює водієм на Запорізькій АЕС, окрім того, він є одним із лідерів "Самооборони" в Енергодарі, у 2014-му році стояв на блокпосту на в'їзді у місто. Також Євген Панов на волонтерських засадах працював у місцевому виконкомі.

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки РФ повідомила про запобігання в окупованому Криму терористичних актів, які нібито були підготовлені Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. 7 серпня, в російських ЗМІ почала з'являтися інформація про нібито перестрілку на адміністративному кордоні з Кримом. За словами "прикордонників" на кримській стороні, саме через цю інформацію кордон закрили в обидві сторони, почали встановлювати блокпости і підняли у небо вертольоти. 

Раніше Турчинов заявляв про сценарії, які Кремль може реалізувати в напрямку України. Голова Ради нацбезпеки повідомляв, що є всі підстави підозрювати масштабний наступ російських військ.

Придумані Кремлем українські диверсанти можуть стати приводом до оголошення війни

Придумані Кремлем українські диверсанти можуть стати приводом до оголошення війни

Повʼязані теми:

Наступна публікація