ФСБ оприлюднила відео допиту "українського диверсанта" Панова

ФСБ оприлюднила відео допиту "українського диверсанта" Панова

Фото: facebook.com/sergatskova

В якості об'єктів диверсії нібито були визначені поромна переправа та інші об'єкти.

ФСБ опублікувала відео допиту "українського диверсанта" в Криму Євгена Панова.

Про це повідомляє російський телеканал "Звезда".

Чоловік розповів, що брав участь у бойових діях у зоні АТО.

Євген Панов заявив, що нібито в якості об'єктів диверсії були визначені поромна переправа, хімічний завод, нафтобаза тощо.

За його словами, нібито була закладений схованка зі зброєю та вибухівкою в районі міста Армянськ та придбано п'ять комплектів військової форми зразка російської армії.

Панов під час допиту назвав імена, прізвища та позивні нібито інших "українських диверсантів".

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки РФ повідомила про запобігання в окупованому Криму терористичних актів, які нібито були підготовлені Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України, а також у загибелі двох російських силовиків.

7 серпня у російських ЗМІ почала з'являтися інформація про нібито перестрілку на адміністративному кордоні з Кримом. За словами "прикордонників" на кримському боці, саме через цю інформацію кордон закрили у обидві сторони, почали встановлювати блокпости і підняли у небо вертольоти.

ФСБ також заявили, що в результаті проведених оперативно-розшукових заходів в ніч на 7 серпня в районі міста Армянськ було виявлено групу диверсантів.

Крім того, у ФСБ заявляють, що в ніч на 8 серпня спецпідрозділами Міністерства оборони України нібито було скоєно ще дві спроби прориву диверсійно-терористичних груп, яким запобігли силові підрозділи ФСБ Росії і взаємодіючих відомств.

Пізніше ФСБ РФ опублікувала в Мережі кадри з "українським розвідником", нібито затриманого в Криму у складі "диверсійної групи". За даними російської спецслужби, саме він є одним із організаторів майбутніх терактів.

Раніше секретар РНБО Олександр Турчинов заявляв про сценарії, які Кремль може реалізувати в напрямку України. Голова Ради нацбезпеки повідомляв, що є всі підстави підозрювати масштабний наступ російських військ.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація