Генпрокуратура повторно викликала Каська на допит

Генпрокуратура повторно викликала Каська на допит

Фото: УНІАН

Допит призначено на 13 квітня. 

Колишнього заступника генерального прокурора України Віталія Каська викликали на допит у якості підозрюваного. Про це йдеться в повістці, опублікованій на сайті Генеральної прокуратури України.

Як вказано у повістці, допит відбудеться у середу, 13 квітня, о 10:00. У повістці також зазначається, що в разі неявки Каську загрожує штраф. Зазначимо, це вже другий допит, на який викликають Каська. На перший, який мав відбутися 12 квітня, він відмовився йти

Нагадаємо, раніше, Генеральна прокуратура України оприлюднила ордери на квартири, які належать екс-заступнику генерального прокурора Віталію Касько.

Зазначимо, раніше прокурор ГПУ Владислав Куценко та начальник управління з розслідування кримінальних проваджень у сферах державної служби та власності Дмитро Сус роз'яснили, у якій шахрайській схемі заволодіння кількома державними квартирами звинувачують екс-заступника Генпрокурора Віталія Каська.

Екс-заступник генпрокурора Віталій Касько на допит не прийшов

Екс-заступник генпрокурора Віталій Касько на допит не прийшов

У ніч проти понеділка, 11 квітня, представники ГПУ намагалися на вулиці оголосити підозру Віталію Каську у скоєнні злочину.

У ГПУ пояснили, що підозрюють екс-заступника Шокіна у придбанні права на майно шляхом обману та зловживання довірою, вчиненому в особливо великих розмірах, а також у використанні завідомо підробленого документа.

Як відомо, на його квартиру площею у 155 кв. м накладено арешт. ГПУ готує клопотання до суду про обрання запобіжного заходу підозрюваному, екс-заступнику Генпрокурора загрожує до 12 років ув'язнення.

Віталій Касько підозрюється в шахрайстві

Віталій Касько підозрюється в шахрайстві

Повʼязані теми:

Наступна публікація