Генпрокурор США закрила справу про секретне листування Клінтон

Генпрокурор США закрила справу про секретне листування Клінтон

Фото: Reuters

Скандал у зв'язку з електронною перепискою Клінтон, коли вона обіймала посаду держсекретаря, розгорівся в березні 2015 року.

Генеральний прокурор США Лоретта Лінч заявила, що колишньому держсекретареві США і претенденту на президентський пост від Демократичної партії Гілларі Клінтон не буде висунуто звинувачень у справі про службового листування.

Про це пише ВВС.Russian.

Напередодні Федеральне бюро розслідувань завершило розслідування порушень Клінтон правил використання персональної електронної пошти. У висновку слідчих зазначалося, що Клінтон "вкрай недбало" поводилася з секретною інформацією.

Проте, незважаючи на це, ФБР рекомендувало міністерству юстиції не порушувати справу щодо Клінтон.

Скандал у зв'язку з електронною перепискою Клінтон, коли вона обіймала посаду держсекретаря, розгорівся в березні 2015 року. З'ясувалося, що вона вела службове листування з особистого облікового запису електронної пошти.

Гілларі Клінтон раніше заявляла, що вона навмисно не відправляла і не отримувала засекречені повідомлення зі свого особистого електронного адреси.

Як повідомлялося, президент США Барак Обама оголосив про підтримку Гілларі Клінтон в якості кандидата від Демократичної партії на майбутніх президентських виборах. "Я знаю, якою важкою може бути ця робота. Тому я знаю, що Хілларі добре з нею впорається", - заявив Обама у відеозверненні.

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон опублікувала фото із новонародженим онуком

Кандидат у президенти США Гілларі Клінтон опублікувала фото із новонародженим онуком

Повʼязані теми:

Наступна публікація