Герман порадила Януковичу віддати душу Господу, а гроші – Україні

Герман порадила Януковичу віддати душу Господу, а гроші – Україні

Герман радить Януковичу повернути гроші України / Фото: time.kz

Регіоналка вважає проведення референдумів недоцільним. 

Народний депутат від фракції Партії регіонів Ганна Герман прокоментувала заяви екс-президента Віктора Януковича і порадила віддати душу Господу, а Україні – викрадені гроші.

За словами Герман, Україні не потрібні референдуми, оскільки всі регіони і так входять до складу України, до того ж, грошей на їхнє проведення в державі немає, і "Янукович знає, чому".

"Я хочу нагадати Віктору Федоровичу, що всі регіони й так у складі України, і я не розумію, навіщо нам референдум. У нас немає ні необхідності, ні можливості витрачати гроші на референдуми. Україна – бідна країна, і Віктор Федорович знає, чому", – цитує депутата прес-служба ПР. 

Слова Януковича про те, що він "душею і думками залишається з українцями" також не залишилися поза увагою його соратниці. Герман згадала лицарський девіз "Душу – Господу, честь – державі", і запропонувала його перефразувати.

"Його можна перефразувати в цьому випадку так: "Душу – Господу, гроші – державі". Якби Віктор Федорович міг у цьому допомогти Україні, тоді можна було б поговорити й про душу", – резюмувала регіоналка.

Нагадаємо, сьогодні Янукович звернувся із сепаратистськими закликами до українців і запропонував провести референдуми в усіх регіонах України.

Повʼязані теми:

Наступна публікація