Герман звинуватила опозицію у побитті журналістів та познущалася з їхнього "неуспіху" (відео)

Герман звинуватила опозицію у побитті журналістів та познущалася з їхнього "неуспіху" (відео)

Ганна Герман познущалася зі спроб опозиції визначитися з єдиним кандидатом / Фото: УНІАН

За словами депутата, таким чином опозиція намагалася відволікти увагу від єдиного кандидата, якого поки не існує. 

Депутат від Партії регіонів Ганна Герман заявила, що у побитті журналістів на мітингу 18 травня винні опозиціонери. Про це вона заявила у Верховній Раді України.

"Я прошу опозицію не звертати уваги на ті останні події. Це нічого, що вам не вдалася акція "Вставай, Україно!" і що вам не вдалося проголосити єдиного кандидата. Не зважайте на це", - сказала вона.

Читайте також: Захарченко заявив, що БТР з кроликами на мітинг привіз Турчинов

За словами Герман, до організації побиття журналістів у центрі Києва під час мітингу 18 травня причетні опозиціонери, які намагалися таким чином відволікти увагу громадськості від обрання єдиного кандидата.

"Те, що вам не вдалося проголосити єдиного кандидата – не означає, що ви повинні робити провокаційні акції, як побиття журналістів, щоб відволікти увагу України від свого неуспіху", - заявила вона.

Дивіться ВІДЕО: Антифашист Вадим "Румун" розказав "свою правду" про побиття журналістів і тяжку долю спортсменів

Після цього Герман "підтримала" політичних опонентів, запевнивши, що в них ще "все попереду".

"У вас все попереду, вам ще вдасться ваші акції, можливо вам вдасться назвати єдиного кандидата, все буде", - додала вона.

Пізніше лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк відповів Ганні Герман та зауважив, що в опозиції "дійсно все попереду, а у Партії регіонів - позаду".

Нагадаємо, 18 травня під час мітингів прихильників влади та опозиції хлопці спортивної статури напали на журналістку 5 каналу Ольгу Сніцарчук і фотографа газети "Комерсант" Влада Соделя



Відео з каналу 5channel на YouTube

Повʼязані теми:

Наступна публікація