Гівно – це ти. У Мережі опублікували відео сутички Гончаренка та нардепів Опоблоку в Раді

Гівно – це ти. У Мережі опублікували відео сутички Гончаренка та нардепів Опоблоку в Раді

Фото: Радіо Свобода

Нардепи не шкодували образливих слів. 

Опубліковано відео штовханини, яка виникла між депутатами Олексієм Гончаренком та нардепами від "Опоблоку" під час засідання Верховної Ради.

На ролику видно, як Гончаренко підійшов до місця свого колеги Миколи Скорика із пакетом сухарів, поклав його на стіл та зробив фото. Після цього до нього підійшли депутати від "Опоблоку" та почалася словесна перепалка. Гончаренка називали "синком", "ідіотом" та "гівном" і закликали забиратися.

Під час штурханини пакет із сухарями розірвався і його вміст розсипався по підлозі. 

Нагадаємо, 23 вересня під час засідання Верховної Ради сталася штовханина між нардепом БПП Олексієм Гончаренком та парламентарями Опоблоку. Гончаренко підійшов до свого колеги від ОБ МИколи Скорика із пакетом сухарів, натякаючи, що його місце – у в'язниці. Між політиками зав'язалася словесна перепалка та штовханина. Раніше генпрокурор Юрій Луценко анонсував спробу зняти депутатську недоторканність з колишнього губернатора Одещини Миколи Скорика. Втім, подання він планує внести наступного тижня. Депутат від "Опозиційного блоку" Скорик фігурує у справі побиття у лютому 14-го протестувальників в Одесі трьома сотнями добре організованих молодиків. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Тренди соцмереж
Наступна публікація