Главою Нацагентства із запобігання корупції стала університетська викладачка Яценюка - ЗМІ

Главою Нацагентства із запобігання корупції стала університетська викладачка Яценюка - ЗМІ

Главою Нацагентства із запобігання корупції стала університетська викладачка Яценюка - ЗМІ

Наталія Корчак / Фото: Національно-науковий юридичний інститут

47-річна Наталія Корчак - доцент кафедри адміністративно-правових дисциплін Національної академії прокуратури.

Національне агентство із запобігання корупції сьогодні обрало своєю головою доцента Національної академії прокуратури Наталію Корчак.

Про це повідомляє видання "Європейська правда" з посиланням на джерела в урядових колах. Обрання голови нацагентства - це остання дія, яку Україна мала виконати до кінця першого кварталу в рамках безвізового діалогу з ЄС.

Однак відповідно до шостого звіту з виконання Україною вимог Плану дій з візової лібералізації, НАЗК повинне не лише отримати керівників, але й повноцінно запрацювати.

47-річна Наталія Корчак - доцент кафедри адміністративно-правових дисциплін Національної академії прокуратури України. Вона закінчила юридичний факультет Київського університету імені Тараса Шевченка, тривалий час викладала на юрфаку Чернівецького університету імені Юрія Федьковича, де в тому числі навчала нинішнього прем'єра Арсенія Яценюка та навіть рецензувала його роботу.

Далі стала доцентом, завідувачем кафедри та професором в Юридичному інституті Національного авіаційного університету.

Згідно із декларацією, за 2014 рік заробила 163 тис. гривень зарплати. Чоловік – не заробив нічого. Має квартири у Києві. 

Нагадаємо, уряд на позачерговому засіданні затвердив двох обраних членів Національної агенції із запобігання корупції. Ними стали Руслан Радецький та Руслан Рябошапка. Раніше членами НАЗК були призначені Олександр Скопич та Наталія Корчак.

Повʼязані теми:

Наступна публікація