"Гоблін" Аксьонов стверджує, що "українські диверсанти" намагалися зірвати курортний сезон

"Гоблін" Аксьонов стверджує, що "українські диверсанти" намагалися зірвати курортний сезон

Фото: УНІАН

"Очільник" Криму вважає, що "терористи" хотіли унеможливити підготовку до виборів у РФ.

"Глава" Криму Сергій Аксьонов заявив, що нібито атака "українських диверсантів" на півострів "підтверджує терористичну сутність київської влади".

Про це він повідомив у Facebook.

Він переконаний, що в Криму намагалися зірвати курортний сезон і підготовку до російських виборів на півострові.

"Будь-які спроби дестабілізації соціально-політичної обстановки в республіці Крим, звідки б вони не виходили, і надалі будуть припинятися максимально жорстко. Ті, хто виношував плани зі зриву підготовки до виборів в Державну Думу Росії та курортного сезону в Криму, прорахувалися", – написав Аксьонов соціальній мережі.

 

Нагадаємо, 10 серпня Федеральна служба безпеки РФ повідомила про запобігання в окупованому Криму терористичних актів, які нібито були підготовлені Головним управлінням розвідки Міністерства оборони України. 7 серпня, в російських ЗМІ почала з'являтися інформація про нібито перестрілку на адміністративному кордоні з

Кримом. За словами "прикордонників" на кримській стороні, саме через цю інформацію кордон закрили у обидві сторони, почали встановлювати блокпости і підняли у небо вертольоти. Вдень російська влада повністю відновила рух на пунтах пропуску "Каланчак" і "Чаплинка". Українські прикордонники зрозуміти дії російських колег не можуть.

Раніше Турчинов заявляв про сценарії, які Кремль може реалізувати в напрямку України. повідомляв голова Ради нацбезпеки, є всі підстави підозрювати масштабний наступ російських військ.

Путін звинуватив Україну в терорі

Путін звинуватив Україну в терорі

Повʼязані теми:

Наступна публікація