Заступник Генпрокурора заявив, що не має жодних зв'язків з колишніми одіозними прокурорами

Заступник Генпрокурора заявив, що не має жодних зв'язків з колишніми одіозними прокурорами

Холодницький розповів про отримання посади заступника генпрокурора України / Фото: УНІАН

Назар Холодницький розповів як потрапив у Київ та обійняв високу посаду. 

Керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький спростовує інформацію в ЗМІ щодо своєї наближенності до колишніх високопосадовців у ГПУ. Про це він розповів в інтерв'ю виданню Укрінформ.

"У нас в державі прийнято вважати, що посадовець має бути чийсь. Мене з ким тільки не пов'язували - і з колишнім прокурором Київської області Гайсинським, з колишнім заступником генпрокурора Голомшею. Один колись на роботу брав, і я його раз бачив під час призначення, а в іншого - три місяці працював у команді, після чого відносини підтримуються на рівні "добрий день, як ваші справи", не більше", - розповів Назар Холодницький.

Також, чиновник розповів, що потрапив до Київської прокуратури, лише тому, що у Львові не було вільних місць на посаду.

"Коли почався розподіл спеціалістів, я хотів лишитися у Львові, але не було місць. Тоді в університеті дали направлення в прокуратуру Київської області, яку на той час очолював Гайсинський. Він мені й запропонував місце в Києво-Святошинській прокуратурі",  - додав зам. генпрокурора.

Холодницький пояснив, що відпрацював у районній прокуратурі 7 років, та жодного кар'єрного росту не досяг.

"З часу приходу Януковича і до повалення його режиму я жодного кар'єрного росту не зробив: як був старшим помічником прокурора району в 2009 році, так і лишився. Просто у 2012 році під час реорганізації цю посаду назвали "старший прокурор прокуратури", - додав він.

Нагадаємо, Віктор Шокін назначив Назара Холодницького Головою антикорупційної прокуратури. На розгляді були два кандидати на посаду, Максим Грищук та Назар Холодницький.

Повʼязані теми:

Наступна публікація