Голова Херсонської облради Путілов вирішив піти у відставку

Голова Херсонської облради Путілов вирішив піти у відставку

Фото: УНІАН

Путілов пообіцяв продовжити роботу в обласній раді як депутат.

Голова Херсонської обласної ради Андрій Путілов, якого депутати нещодавно самовільно відправили у відставку, вирішив скласти з себе повноваження.

Про це він повідомив на своїй сторінці у "Facebook".

"Для погашення напруги в Херсонській обласній раді і не допущення подальшої дестабілізації ситуації в області я прийняв рішення скласти з себе повноваження голови Херсонської обласної ради", – пише він у оприлюдненій заяві.

Путілов пообіцяв продовжити роботу в обласній раді як депутат фракції Блоку Петра Порошенка.

"Якщо для стабілізації ситуації в раді досить того, щоб я склав з себе повноваження голови, то я це роблю, розуміючи всю відповідальність. Для всіх нас однозначний пріоритет – це чітке виконання всіх норм регламенту і закону при прийнятті кожного рішення обласної ради", – заявив він.

Нагадаємо, депутат ВР від фракції "Блок Петра Порошенка" Павло Різаненко заявив про незаконну спробу депутатів Херсонської обласної ради змістити свого голову Андрія Путілова з посади. Депутат ініціюватиме зустріч із президентом Петром Порошенком й доповідатиме із приводу цієї події.

Колишній голова Херсонської обласної ради Андрій Путілов, якого депутати відправили у відставку, звинуватив обранців громади у захопленні влади.

Повʼязані теми:

Наступна публікація