Головний санлікар Росії розповів про маразм українських чиновників

Головний санлікар Росії розповів про маразм українських чиновників

Онищенко про заборону спілкуватися з ним: Це повний маразм / Фото: Вести

"Я точно знаю, що існує негласна заборона моїм українським колегам спілкуватися зі мною", - заявив Онищенко.

Глава Росспоживнагляду, головний санлікар Росії Геннадій Онищенко заявив, що його українським колегам забороняють з ним спілкуватися. Про це повідомляє УНІАН.

"Я б хотів більш тісної співпраці з нашими колегами. Я точно знаю, що існує негласна заборона моїм колегам спілкуватися зі мною. Вони кажуть: "Я можу полетіти в Занзібар, Гонолулу, на Балі, але для того, щоб поїхати на роботу в Росію я маю запитати дозволу МЗС". Це повний маразм, з яким я не згоден", - заявив Онищенко.

Він наголосив, що Росія допомагала і має намір надалі допомагати Україні. За його словами, РФ закупила для українських лабораторій обладнання, і при нормальній взаємодії двох країн ця практика може бути продовжена: "Це потрібно нам, це потрібно і Україні".

За словами Онищенка, українсько-російський кордон перетинає велика кількість людей, що потребує скоординованих дій багатьох відомств.

"Ми будемо допомагати нашим найближчим сусідам, тому що допомагаючи їм, купуючи обладнання, навчаючи людей, - ми вирішуємо проблему свого благополуччя, своєї безпеки", - сказав він.

Повʼязані теми:

Наступна публікація