ГПУ викликала Каська на допит у справі Януковича

ГПУ викликала Каська на допит у справі Януковича

Фото: УНІАН

Екс-заступнику генпрокурора вручили чергову повістку на допит.

Екс-заступнику генпрокурора Віталію Каську вручили повістку на новий допит – у справі щодо позовів екс-президента Віктора Януковича в Європейський суд проти України.

Про це він розповів після допиту у ГПУ у справі про Майдан, пише УНІАН.

"Після завершення цього допиту мені вручили повістку про необхідність явки на допит в черговому кримінальному провадженні — за фактом зловживання службовим положенням під час подання заяв щодо процесуальної інтервенції держави Україна в справі загального суду ЄС за позовами Януковича Віктора Федоровича, Януковича Віктора Вікторовича, Януковича Олександра Вікторовича про скасування рішення ради ЄС від такого-то числа – як свідку", - заявив він.

За словами Каська, допит заплановано на четвер, 21 квітня.

Водночас, відповідаючи на запитання щодо сьогоднішнього допиту, екс-заступник Шокіна зазначив, що у нього цікавилися про оформлення документів на нерухомість за березень 2014 року.

Нагадаємо, Віталія Каська підозрюють у шахрайстві та підробленні документів. На думку слідчих, він нібито отримав дві службові квартири, а потім їх приватизував. Стало також відомо про ще одну кримінальну справу проти нього - перевищення службових повноважень. Сам Касько кримінальні провадження називає помстою за розслідування справи "діамантових прокурорів".

Повʼязані теми:

Наступна публікація